Brza marinada, nasjeckajte nekoliko povrće, stavite u zjelu i dobar tek!. U ovom receptu pastrnjak čini "rižu".



Potrebna oprema: multipraktik

Marinada:

  • 1/2 šalice maslinovog ulja
  • 1 žličica himalayske soli
  • 1 žlica agave

Umutiti maslinovo ulje, sol i agavu ili med zajedno.

Sastojci:

  • 1 1/2 šalica narezanih gljiva
  • 1 šalica sjeckane brokule
  • 1 veliki pastrnjak
  • 2 mrkve
  • 1 šalica mahuna
  • Sezamobo ulje (opcionalno)
  • Crni sezam

Stavite brokulu i gljive u marinadu. Promiješati. Stavite sa strane.
Ogulite i izrežite pastrnjak na komadiće. Stavite u multipraktik i miksati u grubo nasjeckano.
Izrežite mrkve u trakice u obliku štapova.
Nasjeckajte mahunu i miješajte s pastrnjak "rižom" i mrkvom.
Umiješajte s brokulom i gljivama u marinadu. Dobro pomiješajte. Možete zaliti s malo sezamovog ulja i crnog sezama za više okusa.

Categories:

Leave a Reply