Ovo je jedan od mojih omiljenih predjela. Postoji nešto u ovim šparogama da izgleda tako svečano. Ispada svakodnevni obrok za posebnu prigodu, gurmanskog slavlja!
Sastojci:
- 1 šalica šparoga
- 1 avokado
- 1/2 šalice svježeg kopra
- Sok od 1 limuna
- 1 češanj češnjaka
- Prstohvat soli himalajske
Priprema:
Stavite sve sastojke u blender i miksajte dok ne dobijete glatku konzistenciju (možete dodati vode po potrebi). Odmah možete poslužiti.
Volim provesti još pet minuta u kuhinji, posebnu dekoraciju kao na slici.
Ipak je vizualni dojam važan i kod hrane.
Da bi dobili ovako lijepu bambus šumu, narežite pola tuceta šparoga i stavila ih u kalup u obliku prstena i umočite u centru. Ostavite u hladnjaku na 15 minuta, te uklonite prsten prije posluživanja.
Categories: